Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τα πιο περίεργα ναρκωτικά στον κόσμο.

 
Τα ναρκωτικά είναι κάτι από το οποίο πολλοί άνθρωποι εξαρτιώνται. Για να μπορείς να είσαι χρήστης όμως πρέπει να έχεις και τα λεφτά, να τα προμηθευτής... Αν δεν τα έχεις, βολέβεσαι με κάτι πιο φθηνό....


 
Το δηλητήριο του βατράχου: Χάρις στην ουσία Μπουφοτενίνη, το δηλητήριο ενός βατράχου στο Colorado, αν αποξηραθεί, προκαλεί παραισθήσεις.

Πάνω απ’ τις καβαλίνες: Όσο αηδιαστικό και αν ακούγεται το συγκεκριμένο, σε πολλούς, πιτσιρίκια στη Ζάμπια, σύμφωνα με ένα δημοσιοράφο των New York Times, εισπνέουν τη μυρωδιά ανθρώπινων κοπράνων για να κάνουν κεφάλι. 

Ψαρωτικό ναρκωτικό: Για πάνω από 36 ώρες έπασχαν από παρεσθήσεις δύο άντρες από τη νότια Γαλλία, το 2006, όταν κατανάλωσαν ένα ψάρι Sarpa Salpa, του οποίου το κεφάλι, λέγεται ότι έχει ψυχοτροπικές επιρροές σε αυτόν που θα το φάει.

Μοσχοκάρυδο: Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μεγάλη ποσότητα τριμμένου μοσχοκάρυδου σε περιπτώσεις που δεν προκαλεί ναυτία και εμετό, μπορεί και να δημιουργήσει παραισθήσεις.

Το βρωμότυρο: Μία βρετανική έρευνα ύπνου έδειξε ότι η κατανάλωση τυτιού Stilton, ένα από τα βρωμερότερα τυριά στον κόσμο, πριν τον ύπνο, μπορεί να προκαλέσει πολύ περίεργα όνειρα κατά τη διάρκεια του.

Aftershave και εις υγείαν: Να μία ακόμη δραματική επίπτωση στην αύξηση των τιμών. Στη Ρωσία, πολλοί νεαροί, κυρίως άστεγοι καταφέυγουν στην κατανάλωση aftershave, κολόνιας και άλλων αλκοολούχων σκευασμάτων, επειδή δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ποτά. Φυσικά, η κατάληξη τους μετά από αυτό είναι στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου!

Σκέτο μαζούτ: Κενυάτες αυξήσουν τις επιδόσεις τους, προσθέτουν στο εθνικό ποτό, ονόματι Changaa, σκέτο μαζούτ.

Το ναρκωτικό των φυλακών: Ένα ναρκωτικό που μπορεί να προκαλεί παραισθήσεις, αλλά παραισθήσεις χωρίς στομαχόπονο, δε λέει! Η παρασκευή του παρόλα αυτα είναι πολύ απλή: σάπια φρούτα, ζάχαρη και κέτσαπ.

Η κατάντια του Εσκιμώου: Οι Εσκιμώοι έχουν τον δικό τους τρόπο για να κάνουν κεφάλι, πίνουν τα ούρα Εσκιμώων οι οποίοι έχουν καταναλώσει κάποια τοπικά μανιτάρια σε ωμή μορφή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: