Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Οι πιο περίεργες χειρουργικές επεμβάσεις



Χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο… Οι γιατροί δίνουν την δική τους μάχη για να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Υπάρχουν όμως και μερικές επεμβάσεις που γίνονται για αισθητικούς λόγους, για φετίχ αλλά και για αποκατάσταση άκρων.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 7 πιο παράξενες χειρουργικές επεμβάσεις που έχουν γίνει στον κόσμο...

 01 – Αιλουροειδές Freakshow;









Η αυτοαποκαλούμενη "Catman" Dennis Avner, υπέστη πολλές και περίεργες χειρουργικές επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

Οι επεμβάσεις περιλαμβάνουν εμφυτεύματα για μουστάκια και στο δέρμα, διαμόρφωση δοντιών και για την διαμόρφωση της δομής του προσώπου της.





02 – Ming Li










Οι γιατροί στην Κίνα για να σώσουν το χέρι της μικρής Ming Li, πήραν κομμάτι από το πόδι της και το

πρόσθεσαν στο κομμένο χέρι της. Χρειάστηκαν 3 μήνες για να επουλωθεί και τώρα είναι μια χαρά. Το χέρι της το έχασε τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια ενός ατυχήματος με τρακτέρ.





Έτσι έμοιαζε το άκρο της όταν ήταν ενωμένο με το πόδι της μέχρι να επουλωθεί. Οι γιατροί αναφέρουν ότι θα μπορεί να κουνά το χέρι της μετά από τις φυσιοθεραπείες





03 – Δόντι αντί για μάτι










Ένας τυφλός Βρετανός άνδρας είδε τη γυναίκα του για πρώτη φορά μετά από μια απίστευτη μεταμόσχευση δοντιού στο δεξί του μάτι.

Η οκτάωρη επέμβαση αναμόρφωσε ένα από τα κυνοδειδή δόντια του και με έναν ειδικά κατασκευασμένο φακό θα μπορεί ο Βρετανός οικοδόμος να δει και πάλι.





04 – το USB δάχτυλο









Ένας Φινλανδός προγραμματιστής έβαλε ένα USB φλασάκι στο δάχτυλο του που είχε ακρωτηριαστεί σε ατύχημα με την μηχανή του. Αυτή η παράξενη ιδέα του ήρθε όταν οι χειρούργοι του, διαπίστωσαν το επάγγελμα του και αστειεύτηκαν ότι θα πρέπει να έχει ένα στικάκι USB τοποθετημένο πάνω του.. έτσι κι έγινε..





05 – Αναζητώντας λίγα εκατοστά ύψους.









Μία σύμβουλος από την Αυστραλία, πέταξε μέχρι την Ρωσία για να μπορέσει με χειρουργική επέμβαση να γίνει πιο ψηλή. Η Hajnal Ban ξόδεψε $ 40.000, για να αποκτήσει 8 εκατοστά ακόμα στο 1,54cm ύψος της.

Οι χειρούργοι έσπασαν τα πόδια της σε 4 σημεία και πρόσθεσαν μεταλλικά δακτυλίδια αναγκάζοντας έτσι το σώμα της να αυξάνεται για 1 χιλιοστό την ημέρα επί 9 επώδυνους μήνες.





06 – Ο άνθρωπος σαύρα









Ο Eric Sprague γνωστός και ως "Lizardman" έχει 10 κέρατα εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα του κοντά στα φρύδια του. Μετέτρεψε και τα δόντια του για να μοιάζει με ερπετό και υποβλήθηκε σε πάνω από 700 ώρες τατουάζ για το τελικό αποτέλεσμα.





07 – Παράξενη έρρινη φωνή










Μια γυναίκα στις ΗΠΑ η CindyLou Romberg, ξύπνησε ένα πρωί μιλώντας με ευρωπαϊκή προφορά.

Οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι για το πώς απέκτησε αυτή την διαταραχή γνωστή και ως το σύνδρομο της ξενικής προφοράς, αλλά μια θεωρία αναφέρει ότι προκλήθηκε από μια χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι, ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1981.

ΠΗΓΗ:  http://www.anoixtomualos.gr