Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ!

 
Οι άνθρωποι μπορεί να έλθουν σε επαφή με εξωγήινη ζωή μέσα στα επόμενα 12 χρόνια, λέει ένας πρώην υπάλληλος του σχεδίου UFO του βρετανικού υπουργείου Άμυνας...
Η ανάπτυξη ενός υπερμέγεθες ραδιοτηλεσκόπιο που ονομάζεται Square Kilometre Array (SKA) θα εξαπολύσει "νέες και συναρπαστικές δυνατότητες" για το αν υπάρχει ζωή εκεί έξω στο σύμπαν,  δήλωσε η Nick Pope  πρώην Υπεύθυνη του σχεδίου UFO στην εφημερίδα Daily Express.

Η Pope , η οποία μελέτησε εμφανίσεις UFO στο υπουργείο για 21 χρόνια, είπε: «Θα είναι αμφιλεγόμενο και να σας δώσω μια ακριβή ημερομηνία αν και πιστεύω πρώτη επιβεβαίωση για επαφή θα γίνει το 2024, έτος κατά το οποίο αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο (όταν) το ΣΚΑ θα είναι πλήρως λειτουργικό. "

Το ΣΚΑ, θα ξεκινήσει το 2016, και θα  είναι το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο στον κόσμο. Οι χιλιάδες των υποδοχέων που καλύπτουν περίπου 5.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα από την επιφάνεια της γης στην Αυστραλία.

Οι επιστήμονες έχουν πει ότι το ΣΚΑ θα είναι 50 φορές πιο ευαίσθητο, και θα ερευνήσει τον ουρανό 10.000 φορές γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο τηλεσκόπιο.
"Εάν υπάρχει ένας πολιτισμός σε απόσταση 100 ετών φωτός τηλεσκόπιο αυτό θα μπορούσε να το βρει», είπε η Pope.

Η πίστη στους εξωγήινους έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη σε όλο τον κόσμο και μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε οτι περισσότεροι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν σε εξωγήινους  από ό, τι στο Θεό!
Σχεδόν το 60 τοις εκατό των ανθρώπων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι οι εξωγήινες μορφές ζωής υπάρχουν, σύμφωνα με την δημοσκόπηση.

Μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο ισχυρίζεται ότι μόνο 37 τοις εκατό των ανθρώπων πιστεύουν στο Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: