Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μπύρα για σκύλους

 
Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων στην Πολωνία έχουν ξεχυθεί στα τοπικά pet shops ψάχνοντας για ένα επαναστατικό προϊόν, την μπύρα για σκυλιά! Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ωραίο που οι ιδιοκτήτες θέλουν το πολυαγαπημένο τους ζώο να γευτεί ένα ποτό βασισμένο στο λυκίσκο.





Ο Jerzy Dilyk, ιδιοκτήτης καταστήματος για ζώα από το Widzew Lodz, λέει πως αρχικά ήταν απρόθυμος στην πώληση μπύρας για σκυλιά, αλλά βλέποντας τους πελάτες να την ζητάνε αποφάσισε να αρχίσει την πώληση της. Πρόσφερε ακόμη και στο σκυλί του ένα μπουκάλι και το ήπιε μονορούφι.
Η μπύρα των σκύλων έχει χρυσό χρώμα και μυρίζει λυκίσκο, μια ουσία που είναι ελκυστική στα σκυλιά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βασίζεται σε εκχυλίσματα βοδινού κρέατος. Η μπύρα δεν έχει ανθρακικό και ο Dilyk πιστεύει πως έχει θετική επίδραση στην ούρηση των σκυλιών.
Η κανονική μπύρα είναι επικίνδυνη για την υγεία των σκυλιών, λόγω της περιεκτικότητας της σε οινόπνευμα και της υψηλής αξίας της σε υδατάνθρακες, αλλά οι κτηνίατροι δεν μπορούν να διαμορφώσουν μια άποψη σχετικά με τη νέα μπύρα σκύλων, επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να την εξετάσουν ακόμα.
Τα αφεντικά των σκύλων ωστόσο είναι ενθουσιασμένα που πλέον θα μπορούν να πίνουν μπυρίτσες μαζί με τους πιστούς τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: